I’m fine.

I'm more than fine, im happy!

Well, vissa dagar mer än andra, men helt klart kan jag säga att jag diggar denna känslan.
Full rulle på dagen som inte alls blev som man tänkt, men det har väl sin charm också. Plugg fram o tillbaks, stan o lite shopping, sovit bort ett vinprovningstilfälle (illa illa) men ja det som spar på nått gott har ju faktiskt det i helgen sen.
Kvällen har mest bestått av väldigt mycket snack och funderingar, (Tack igen!). Sjukt skönt att ha någon som man vet säger sanningen även om den faktiskt kan va jobbig ibland.. Men det är nog det bästa trots allt, för just nu känns det som att den gamla robin som han en gång var i tiden, verkar va helt borta =) . (Me like)
Denna utveckling är härlig, trodde knappast att det skulle va såhär för ett år sedan, men .. ååhh!

På tok för sent nu, det är nog en av dom två sakerna man faktsikt saknar för tillfället, Sömn. Morgondagens schema bjuder faktiskt på några turer till skolan, plugg och vila. Samt en sak som ska skrivas som man är så laddad för, (Who cares nu liksom). Ääh, slut på kryptiska meddelande och subtila lösningar..

Jag är jag!

En oemotståndlig cocktail av sprudlande skratt och tårar!

Livets vägar är oförutsägbara och mystiska, likt en berg o dalbana så svänger även ens känslor och humör lika fort (på gott och ont). Allt känns trots allt rätt härligt, min nya framtidsplan har satts igång, Skolan har börjat och man börjar få lite rutin på det hela, solen skiner endå fortfarande och helt klart så har min nya playlist påverkat mig en hel del.

Just nu:
Father  and son - Cat Stevens
I'm a man - Black Strobe
Rock & Roll Queen - The Subways
Hearts on Fire - John Cafferty
I want you - Kings of Leon

Det har blivit lite av en blanding av The Boat that Rocked och RocknRolla skulle man kunna säga, båda filmerna är väldigt sevärda och speciellt musiken är underbar (Soundtracksen är ett måste). Hearts on fire ala Rocky stuket funkar kanon för att piggna till på morgonen och I want you , ja själva titeln säger ju det mesta =).

Tror nästan att både känslorna och humöret svänger lite beroende på vad som spelas just nu, helt klart så har den här gnistan som finns bidragit till mycket och trots allt, så hoppas jag på det bästa nu hur det än kommer och bli, I'll be there.

En kär vän sa en gång att jag tänker för mycket och ja.. det stämmer faktiskt, framför allt sådant mysigt som ligger mig nära om hjärtat finns där bland tankarna, (ja kanske lite väl ofta) men det har väl sin charm det med..!

Well, det här får avsluta för kvällen, det har vart en mysig och charmig tid och framtiden skiner! (och tänk, det är nu man börjar haja igen varför det är bra att blogga/skriva av sig lite, nu gäller det bara att hålla igång att).

Cheers & Mys!

Sommar Nollnio

Då startar vi här igen och se om vi kan lyckas bättre denna gången.

→ Everlong - Foo Fighters.



RSS 2.0