Inspiration!

Thåström gav mig bara så sjukt mycket inspiration, nu ska vi bara se om vi kan göra verklighet av att här någon dag =).

Sweet dreams.

03.23 tidigt en fredagsmorgon och det här med sömn är dock ett minne blott. Helt klart får man bara inspiration ibland och för mig så tycks det alltid ske mitt inatten och det får man förståss inte låta gå till spillo. Just nu rullar Marilyn Manson på spotify och man förundras över hur bra han faktiskt är... Well, har ju inte direkt vart min musikstil men heltklart nått som är värt att lyssna på. THIS IS HALLOWEEN, fast.. nu i jultider så kanske det är lite sent ute, men men man kan inte va som alla andra jämt.

This will be my famous wall of words, quotes and blah blah:

Sometimes in life you get that strange deja vu feeling regarding people. You sort of find yourself putting them in the same box as you have done with other ones in the good old days, can't say that it's a good thing that little red box, but yeah it exists and even that it's not full, or empty.. You're not totally sure if you have the right persons in there.. Guess that it remains to see what this road will lead me, but hey im happy anyway.

Helgen? Jadu, den är helt klart inte fullt planerad än men jag lovar att den kommer bli livad, det behövs efter en sån här "speciell" dag liksom, tror dagen har väckt mer frågetecken än smileys iallafall, lite intressant.

MUSE, helt klart mysigt underbara och låtarna äger... men snacka om att deras album/låttitlar är lite "udda", iallafall efter en närmare granskning av vad allt betydde. HAARP, MK Ultra, Exogenesis för att nämna några. Dock kan jag inte låta bli att slänga ett öga på "Stockholm Syndrome" som helt klart är ett välkänt fenomen som dom tydligen gjort en låt om. Well, ibland får jag ju va lite seriös...!


So if you dont mind, dags att starta band och sjunga Robbie Williams covers? Måste va en av dom faktiskt coolaste förslagen jag hört på länge, (men jag får nog hålla mig till att sjunga i duschen).


"Counter balance this commotion We're not droplets in the ocean"

Dags att smida planer =).





Have you met robin?

Sitter och myser  lite, njuter helt klart av min underbart goa låt som sjuder i bakgrunden. Helgen har varit väldigt överraskande och det är faktiskt inte mycket som blivit som man tänkt sig, men det behöver faktiskt inte va negativt för den delen, helt klart älskar jag att ha mycket inplanerat, att hela tiden träffa folk. With a little help from my friends som joe cocker så bra sjunger, det behövs och jag tycks trots allt ha funnit en plats där jag trivs nu. Det spelas ljuv musik ifrån en mälarökyrka, får helt klart bli avslutningen på kvällen. Vet egentligen inte hur man borde uttrycka sig, nallen ligger bredvid här och lockar till spännande svar men är nog trots allt bäst att låta bli. Ja, kvällen? Förfest, Blackjack i Parken och en bruten lilltå, det är inte illa faktiskt, gårdagen var inte så pjåkig heller för den delen. Men ja, tror ack inte att man ska hurra för tidigt, och det gäller mycket.. Insåg ju idag liksom hur saker och ting stod till vilket jag egentligen inte hade hoppats på men ja, If history repeats itself you just have to find a new story to tell.


Have you met robin?  =)


Ska man skratta eller gråta?

Jag hittade hit igen.. det tog ju visserligen sin stund men ack så trevligt. Kommer allt ihåg när jag startade denna, hur jag raderade allt och började om igen, för att sedan stanna i tiden och glömma allt. Man vet aldrig när något i livet behövs förrens just det där ögonblicket inträffar då du förstår att det är just det här som behövs..

Jag har väl några saker som får mig att flippa lite och bli på sådär underbart Robin humör.. Musiken, Dansen, att bara göra knäppa saker som man känner för och liksom att bara kunna va sig själv =) helt klart något som gillas. Det här med att sova på nätterna är helt klart inte min grej, är nästan tvärt om.. Jag är så fylld av inspiration, energi och vilja så att jag bara skulle kunna skrika ut allt.. ååh, livet ibland finner faktiskt inga ord.

Livet, kvällen, allt som hänt... ja det är väldigt svårt att sammanfatta allt men då jag är helt såld på The Circle så tänker jag citera något som faktiskt, ja står mig väldigt nära:

"Thorn in my side
You're always there
Just to remind me
That I still care"

En dag ska jag förklara allt, tills dess =)


RSS 2.0